Mașinile de lux pe care femeile le iubesc

Cine nu întoarce capul când vede gonind pe șosea o mașină de lux? Să fie un Ferrari, un Aston Martin, Chevrolet sau Porsche?

Iată un top al mașinilor preferate de femei:

Jaguar XK Convertible – este o mașină sport de lux, foarte distractiv de condus, dar cu toate acestea, este costisitoare și greu de întreținut. Pentru a face senzație pe șosele, ai succesul garantat la volanul unei asemenea mașini. Jaguar XK decapotabil este sexy și sofisticat, așadar femeile îl văd ca pe o reflectare a propriilor ambiții. Nu doare dacă spunem că pare chiar mai scump decât este, până la urmă este o mașină de lux. La cei 67,050$, merită!

Jeep Wrangler – în special în SUA, este un accesoriu foarte dorit de tineri. Este o raritate pe șosele, dar și o senzație. Interiorul rafinat, mult mai îngrijit decât al modelelor anterioare, cu noi ceasuri de bord și multe detalii cromate.

O paletă diversificată de nuanțe: Bright White, Cosmos Blue, Deep Cherry Red, Detonator Yellow, şi Sahara Tan. Acoperișul Jeep-ului Wrangler se desprinde astfel încât vântul poate sufla seducător prin părul femeilor. 24,125 $ este prețul. Ce părere ai?

O altă mașină aparent micuță, dar plină de energie este Mini Cooper-ul Convertible – este irezistibil de drăguț, costă în jur de 25.000$. Faptul că este decapotabil îi dă și un plus de seductivitate.

Maserati GranTurismo Convertible este propulsat de un motor V8 de 4,7 litri care dezvoltă nu mai puțin de 433 CP. Sprintul de la 0 la 100 km/h este realizat in 5,3 secunde. Iar dacă te prind picăturile de ploaie din senin, plafonul te va pune la adăpost în doar 24 de secunde. Vrei ceva mai sofisticat decât atât?

Euforia de a conduce sub cerul liber la volanul unui Volvo C70 este de nerefuzat. „Viața e prea scumpă pentru a accepta compromisuri”, spun cei de la Volvo. Așadar au decis să realizeze două autovehicule într-unul singur. Costă în jur de 34.500$, este oare un chilipir?

Eleganța vorbește de la sine atunci când vezi pe șosea un Bentley Mulsanne. Dimensiunile sale sunt uluitoare, având o lungime de 5.562 mm, o lăţime de 1.926 mm şi o înălţime de 1.526 mm. Acest model impunător este încălţat cu jante uriaşe de 20 de inchi. Prețul ajunge undeva la 285.000$.

Range Rover Land Rover – un mix special de lux, performanţă şi adaptare la toate tipurile de teren, un dinamism ce nu poate fi egalat. Nu are nevoie de multe cuvinte pentru a-l descrie, modelele anterioare sunt adevărați piloni greu de clintit. Ia-l ca exemplu! Costă  75,325$.

Cu prețuri pentru toate buzunarele, modele pentru toate gusturile, mașinile au devenit în zilele noastre o necesitate, un confort de care orice familie trebuie să dispună.

Într-adevăr, cozile la care stăm deseori ne displac, dar într-o mașină de lux timpul parcă trece altfel.

Ianula Gioga