Mirela Bucovicean & Stephan Pelger simply delivering quality at #molecule4

Pentru ca Molecule F nu se reduce la simpla comercializare a creatiilor vestimentare romanesti, urmam traseul firesc al unui concept inovator si nu in ultimul rand, de pionierat, transformand totul intr-o adevarata experienta atat in online, cat si in offline demarand proiecte, cu predilectie curajoase, inovatoare, cool.

d6e48483-ac0c-4605-aa38-fadde7ca1cd7

Lucrand in industria modei, unde orice tinuta trebuie sa fie impecabila si orice piesa vestimentara iubita si respectata, este firesc sa cunoastem tot ce este mai bun in materie de tehnologie pentru a oferi tinutelor ingrijirea de top de care au nevoie.

Molecule F si designerul Stephan Pelger recomanda Samsung Crystal Blue– un must have pentru o tinuta impecabila!

Masina de spalat Samsung Crystal Blue reprezinta un concept nou lansat de Samsung pe piata electrocasnicelor inspirandu-se din ceea ce conteaza pentru utilizatori. Imbinand  un design premium, minimalist, intuitiv si elegant cu functii inovatoare, noua creatie Samsung reprezinta un nou capitol in materie de design si functionalitate pe segmentul electrocasnicelor:

  • Tehnologia revolutionara Ecobubble ofera o ingrijire de top pentru cele mai pretentioase piese vestimentare, folosind un generator de bule care ajuta la dizolvarea mult mai rapida a detergentului si la formarea unei cantitati mari de spuma care patrunde mai usor in tesatura, bazandu-se pe apa mult mai rece decat in mod conventional, protejand astfel mult mai bine tesaturile si pastrand aspectul hainelor timp indelungat.
  • Este eco friendly
  • Are un design simplu si intuitiv care ofera o eleganta aparte oricarei incaperi.
  • Functia Smart Control le permite utilizatorilor sa controleze si sa monitorizeze masina de spalat de oriunde s-ar afla, folosind o aplicatie instalata  pe smartphone.
  • Functia Auto Optimal Wash care foloseste 4 tehnologii cu senzori ce aduna informatii despre incarcatura masinii si in functie de acestea decide automat ciclul optim de spalare,completat de functia Auto Dispense care dozeaza in mod automat cantitatea ideala de detergent si balsam.
  •  Are sase cicluri de specialitate pre-setate: Gardening, Cooking&Dining, Hygene Care, Active Sports, Active Kids si Working & Everyday, pentru ca utilizatorii sa poata selecta mult mai rapid si simplu ciclul de spalare potrivit pentru hainele lor. De asemenea, functiile menite sa le ofere utilizatorilor mai mult confort sunt completate de functii de top precum Most Used sau Favorite, care memoreaza optiunile cel mai des folosite si le permite sa isi personalizeze ciclurile de spalare.

In perioada 6 Iunie – 7 August in magazinele partenerilor Samsung, cei ce vor achizitiona o masina de spalat Crystal Blue vor primi un set de creatii Stephan Pelger si vor beneficia de consultanta vestimentara oferita de acesta.