Mobila de exterior de lux și brandurile celebre care o produc

Tocmai ce te-ai mutat de la bloc în casa ta de vis cu terasă şi cu o curte încăpătoare? Îţi place să îţi petreci timpul liber afară, însă simţi că ceva lipseşte? Uită de scaunele de plastic şi alege să-ţi transformi terasa într-o mică oază de linişte! Noi am realizat o listă cu branduri luxoase care realizează mobilă de exterior, numai bună pentru inspiraţie.

Lee Industries

Firma Lee Industries a fost înfiinţată în anul 1972, iar încă de atunci misiunea lor a fost să creeze mobilă de calitate. Mobilierul are linii drepte şi se găseşte, de obicei, în nuanţe deschise. Firma pune mare accent pe nevoile clientului, pe nevoile comunităţii şi ale mediului înconjurător. Pentru a respecta aceste valori, Lee Industries fabrică piese de mobilier earth-friendly.

Tidelli

Tidelli există pe piaţă încă din anul 1989. Această firmă are sediul în Brazilia şi se află pe primul loc în topul vânzărilor de mobilier de exterior din America de Sud. Tidelli foloseşte tehnologie, design şi materiale de cea mai bună calitate.

Henry Hall Designs

Încă de la început, Henry Hall Design şi-a propus să creeze mobilă de exterior care să spună o poveste. Acel gen de mobilă care este lăsat moştenire din generaţie în generaţie. Având sediul în San Francisco, compania este specializată în mobilă de exterior potrivită pentru toate gusturile.

Pentru a asigura satisfacţia clienţilor, varietatea modelelor este covârşitoare, Henry Hall Designs folosind diferite stiluri şi materiale pentru mobilă. Aceştia sunt recunoscuţi şi datorită faptului că îşi iau inspiraţia pentru modele din diverse epoci istorice, aşadar cu siguranţă vei găsi ceva pe placul tău!

Evitavonni

Evitavonni este o companie care îşi propune să îmbine stilul internaţional cu eleganţa ţării mamă. Aceştia oferă o viziune completă asupra modului în care îţi poţi transforma casa şi grădina. Serviciile lor se deosebesc de cele ale firmelor prezentate anterior.

Evitavonni se remarcă prin aducerea unui designer care se va consulta cu clientul şi îl va ajuta să găsească cea mai bună soluţie ca visele lui să devină realitate. Odată ce designerul şi clientul sunt pe aceeaşi lungime de undă, nu mai rămâne nimic de făcut decât ca echipa profesionista de lucrători să instaleze mobila perfectă pentru casa de vis a clientului.

Tu cum ţi-ai decora terasa de vis?

Andreea Bocriş

Surse foto:

tobifairley.com

bellacatarina.com.br

blog.sesshudesign.com

luxury-insider.com