Paralela 45 ofera solutii complete pentru turismul corporate

Agentia de turism Paralela 45 ofera solutii complete pentru a satisface nevoile oricarei companii interesate de corporate travel. In cadrul agentiei exista o echipa specializata care ofera servicii personalizate pentru  clientii corporate. Echipa este alcatuita din consultanti de turism, cu o experienta relevanta in domeniu, capabili sa ofere solutii personalizate, in functie de necesitatile oricarei companii.

Pe langa serviciile stardard pentru corporate travel, agentia de turism Paralela 45 ofera solutii complete si pentru organizarea evenimentelor corporate, teambuilding-uri, delegatii, conferinte business, programe incentive etc. Specialistii agentiei se vor ocupa in detaliu de organizarea oricarui tip de eveniment ce tine de corporate travel, de la rezervari hoteliere, bilete de avion, rent a car, servicii de transfer, asigurari de calatorie, pana la implementarea scenariului perfect pentru eveniment.

Echipa specializata in corporate travel a agentiei de turism Paralela 45 este formata din consultanti de turism puternic motivati, dornici si apti sa ofere sprijin in organizarea oricarui eveniment corporate. Gasim cele mai bune solutii, potrivite bugetelor si politicilor de calatorie in scop de afaceri, atat in tara, cat si in strainatate.” a declarat Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Departamentul corporate travel al agentiei de turism Paralela 45 isi desfasoara activitate de peste 20 de ani in cadrul companiei, iar acest lucru a contribuit la acumularea unei vaste experiente in acest domeniu. De aici rezulta si faptul ca acest departament al Paralelei 45 a contribuit cu 8% la cifra de afaceri a agentiei.

Pentru mai multe detalii despre serviciile pentru corporate travel oferite de Paralela 45, accesati site-ul www.paralela45.biz .

Despre Paralela 45

Paralela 45  activeaza de peste 25 de ani pe piata vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din Romania, ce detine o retea nationala formata din 35 de agentii si aproape 200 de angajati. Alaturi de turismul individual si intern, chartere si bilete de avion, Paralela 45 se concentreaza acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regasindu-se in exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votata timp de sapte ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest si a castigat in 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro