Philips Multicooker gătește pentru tine. Rapid, foarte variat și gustos!

Ți-ai imaginat vreodată că poți prepara dulceață de căpșuni peste noapte, fără să o supraveghezi? Dar că pastele și sosul pot fi gătite rapid împreună, în același vas? Sau că poți prepara ceva bun dimineață, ca să găsești o porție caldă la final de zi? Cu Philips Multicooker, toate acestea și multe altele au devenit posibile. Profită de tehnologia inteligentă ca să gătești mai des, mereu gustos și cât mai variat.

 Aparatul de gatit multifunctional Philips Multicooker_lifestyle picture 1

 

Philips Multicooker este un aparat compact și multifuncțional, care îți cere doar un mic spațiu din bucătărie pentru a-ți deveni, în schimb, un ajutor neprețuit. Cele 12 programe de gătit automate, împreună cu 22 de setări ale temperaturii, îți oferă o largă varietate de opțiuni pentru a prepara alimentele, fie că vrei să fierbi, să prăjești, să coci sau să gătești la aburi (www.philips.ro/cooker).

 

Datorită sistemului de încălzire 3D, căldura circulă uniform în interiorul vasului, iar astfel e nevoie sa amesteci mult mai rar sau deloc. Gustul delicios îl obții mai ușor datorită vasului gros, cu pereți de 2 mm, care contribuie la distribuirea uniformă a căldurii și previne lipirea alimentelor. Și pentru că orice acțiune este presetată, mâncarea va fi mereu preparată cât trebuie, fără surprize neplăcute.

 Aparatul de gatit multifunctional Philips Multicooker_lifestyle picture 2

Cronometrul pentru presetare de până la 24 de ore este cea mai ingenioasă funcție a Philips Multicooker, ce îți permite să lași până la 12 ore mâncarea la preparat sau să programezi începerea preparării cu până la 24 de ore mai târziu, fără emoții. Tot pentru mai mult confort, Philips Multicooker te așteaptă acasă cu mâncarea caldă, chiar dacă a fost gătită în urmă cu 24 de ore.

 

Atunci când descoperi Philips Multicooker, descoperi un nou mod de a aborda gătitul acasă, atât de sănătos și necesar. Totul merge mai rapid, într-un spațiu mai restrâns, cu mai puține vase și ustensile. Folosești un singur vas de gătit, cu o capacitate de 5 litri (6 porții), ușor de manevrat și curățat. Toate accesoriile necesare vin la pachet cu aparatul, iar varietatea de preparate este infinită: de la ciorbe și supe cremoase, la friptură, rețete tradiționale, preparate din bucătăria internațională, până la deserturile preferate ale familiei. Poți începe cu cele 30 de rețete din cartea care însoțește produsul, poți afla mai multe pe pagina www.philips.ro/cooker și poți împărtăși impresii despre aparatul tău pe pagina www.facebook.com/acasacuphilips. Iar dacă îți cumperi un Philips Multicooker din aprilie până pe 15 iunie, nu uita să îl înregistrezi pe www.philips.ro/cooker și poți câștiga numeroase premii.

 

3 rețete delicioase pentru care merită să încerci Philips Multicooker:

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

 1. Iaurt proaspăt. Savurează-l la mic dejun, cu o mână de capșuni parfumate sau calmează-ți tenul cu o mască reconfortantă. Ai nevoie de:

 

 • 1 L de lapte pasteurizat
 • 180-200 g iaurt natural

 

Mod de preparare :

 

 1. Toarnă laptele în oală (laptele ar trebuie să fie la temperatura camerei) şi adaugă iaurtul natural. Amestecă.
 2. Închide capacul, apasă butonul MENU, selectează programul YOGURT. Apasă START şi închide capacul.
 3. După finalizare, deconectează de la sursa de curent.

Pentru iaurt cu fructe, adaugă fructele (ex. 200 g de căpşuni tocate) cu 30 de minute înainte de finalizarea programului.

 

 ???????????????????????????????????????????????????????

 1. Risotto. Delicios și hrănitor, dar foarte solicitant în prepararea obișnuită. Cu Philips Multicooker, obții un risotto perfect în timp ce răsfoiești o revistă. Trebuie doar să pregătești ingredientele. Ai nevoie de:

 

 • 1 linguriţă de ulei de măsline
 • ½ ceapă mică tocată
 • ¼ ardei roşu tocat
 • ¼ ardei verde tocat
 • 60 g ciuperci tăiate
 • 130 g roşii tocate
 • 280 g orez cu bobul lung
 • 360 ml de supă de pui/legume
 • 70 g de mazăre
 • Şofran

 

Mod de preparare :

1. Pune uleiul în oala interioară.

2. Apasă butonul MENU, selectează programul FRY. Apasă COOKING TIME şi selectează 10 minute. Apasă START.

3. Pune ceapa, piperul, ciupercile şi roşiile. Amestecă

ocazional.

4. Adaugă orezul, mazărea, şofranul şi supa, amestecă şi

apoi închide capacul.

5. Selectează programul RICE şi apasă butonul START.

6. Când programul este finalizat, Multicooker-ul trece

automat pe modul KEEP WARM.

7. După finalizare, deconectează de la sursa de curent.

 

 prajitura cu ciocolata si alune cu Philips Multicooker

 1. Prăjitură cu ciocolată și alune. Fragedă și pufoasă, fără teama că se arde sau că nu s-a copt suficient. Ai nevoie de:

 

 • 4 ouă
 • 225 g zahăr pudră
 • 75 g unt
 • 60 g făină
 • 2 linguriţe de praf de copt
 • 100 g ciocolată neagră
 • 100 g alune tocate

 

Mod de preparare :

1. Bate ouăle într-un vas. Adăugă zahărul şi mixează în continuare până când amestecul devine cremos. Adăugă untul şi continuă să amesteci. Apoi adaugă făina și praful de copt.

2. Topește separat ciocolata şi amestecă totul. Adaugă şi alunele.

3. Unge baza şi pereţii vasului interior, toarnă compoziţia şi asigură-te că este aşezată uniform.

4. Apasă butonul MENU, selectează programul BAKE şi temperatura de 180 °C. Apasă COOKING TIME şi selectează 45 de minute.

5. Apasă START şi închide capacul.

6. După finalizare, deconectează de la sursa de curent.

Lasă prăjitura să se răcească înainte să o scoți din oala interioară.

 

Philips Multicooker HD3037 se găsește în magazine la prețul recomandat de 519 lei.