Private Chefs by Bogdan Neacșu

49285353_2064510013645931_8310303350260236288_n

Un serviciu destul de popular prin alte părți ale lumii, cel de private chef începe să se strecoare încet, dar sigur și în rândul nostru. Dedicat unei clase cu posibilități medii și peste medie, serviciul te scapă de corvoada pregătirii unor mese gustoase pentru ocazii speciale, iar Private Chefs by Bogdan Neacșu este unul din pionierii acestui trend.

50108032_2067912883305644_8401749672212824064_o

Ce înseamnă un private chef?

Înseamnă că te bucuri de un meniu de restaurant în intimitatea casei, gătit conform dorințelor și nevoilor tale și ale invitaților tăi, cu prezentare ca la restaurant și pentru care să nu ai nicio altă grijă decât să îți pregătești ținuta de petrecere.

Chefii discută cu voi despre tematica mesei, despre felurile de mâncare pe care vreți să le serviți invitaților, vin și ei cu propuneri, ascultă și dorințele voastre și astfel compuneți un meniu cu starter, pește sau paste, fel principal și desert.

De cumpărături se ocupă tot ei, după care vin acasă la voi și pregătesc în fața voastră și a invitaților exact ce ați stabilit, iar la final lasă totul lună. Puteți să interacționați cu ei sau să vă retrageți în sufragerie și să vă bucurați de produsul final în propriile farfurii sau în cele aduse de ei, dacă vreți ceva mai spectaculos sau dacă nu aveți suficiente pentru toți invitații.

Mesele pregătite de private chefs sunt destinate pentru două până la 20 de persoane și se desfășoară în general în București și împrejurimi, dar la cerere se pot deplasa și în țară.

48379618_2018002854963314_1383465444861542400_o

Cine sunt chefii?

Bogdan Neacșu

Bogdan a lucrat în București în bucătării de renume precum cea de la hotelul Novotel, la Joseph by Joseph Hadad, Press House Ballroom și Aristocrat Events, dar și în Blegia, la Liege, unde a fost sous chef-ul unui Steak House. În sezonul al doilea din Chefi la cuțite a ajuns până în faza de semifinală.

Cristi Șerb este câștigătorul primului sezon Chefi la cuțite și bucătar cu experiență câștigată în bucătăriile lui Joseph Hadad, la hotelul Sheraton, dar și la restaurantele Cucina Borghese și Energiea.

Meniu private dinner

File de cod cu mousse de țelină și spumă de pătrunjel  ×   Mușchiuleț de miel pe pat de risotto cu spanac și mazăre   ×   Mille feuil

50548262_2069002576530008_2198664436804222976_o

50261123_2063507497079516_5986809898065723392_n

49897536_2064506193646313_2726106422415720448_o

Detalii de contct:

www.private-chefs.ro

office@private-chefs.ro

Bogdan Neacșu 0735463557

facebook.com/private.chefs.by.bogdan.neacsu

@private.chefs