PRO SPORT şi Lucian Mândruţa te invită să îţi pregăteşti bagajele

În acest an plecăm, din nou, cu bicicletă la mare!

În urmă cu cinci ani, Lucian Mândruţa, un împătimit al mersului pe două roţi, organiza pentru prima oră un eveniment ce a devenit, în timp, o frumoasă tradiţie. An de an, în preajma zilei de 1 mai, un grup pestriţ de biciclişti pornea la un drum de două zile pentru a ajunge la malul Mării Negre. S-au trăit experienţe inedite, s-au legat prietenii şi s-au adunat amintiri deosebite.

Ediţia de anul acesta se anunţă deja că fiind cea mai frumoasă de până acum. Înscrierile au începul pe 28 martie! Se vor pedala în total 280 km în cele două zile de velo – expediţie (28 şi 29 aprilie).

Organizatorul principal, ziarul ProSPORT, a pregătit numeroase surprize participanţilor. Fiecare biciclist va beneficia de puncte de alimentare pe traseu, o noapte de cazare în staţiunea Amara, cină şi micul dejun pentru recăpătarea forţelor, asistenţă tehnică pentru biciclete, transportul retur în Bucureşti, echipaj de poliţie şi ambulanţă pe traseu.

Numărul de locuri este limitat la 150 astfel încât doritorii vor trebui să se grăbească pentru a-şi asigura un loc.

Formularul de înscriere va fi publicat pe site-ul evenimentului.

Care sunt motivele pentru care bicicliştii amatori ar trebui să ni se alăture în această excursie pe două roţi?

„Nu există motive. Există doar porniri, pasiuni, hotărâri curajoase. Trebuie să rezişti în şa o zi întreagă, să-ţi placă sandvişul cu brânză adus de acasă, zdruncinăturile, căldura şi frigul (câteodată concomitent), camioanele care trec pe lângă tine, setea, oboseala extremă. 

Dar dincolo de toate astea, la mare mergi cu bicicleta şi pentru că vrei să le spui celorlalţi ceva important: că nu trebuie să ne distrugem mediul şi nici pe noi, că există un fel de viaţă care nu presupune 250 de cai pe maşină şi jumătate de tonă de inox, că te poţi simţi bine cu prietenii fără să fie nevoie să te lauzi cu ceea ce ai.

Doar fiind ceea ce eşti: un om liber, hotărât să dea gata, în două zile, o mulţime de kilometri şi o groază de prejudecăţi! De-aia vă şi chem: să le spunem celorlalţi, care stau acasă la televizor, că noi ştim ce-au pierdut ei, dar că ei nu vor afla niciodată. Decât poate, la anul, la cursa următoare!”, a afirmat Lucian Mândruţa.

Evenimentul face parte dintr-o amplă campanie denumită „ProSPORT Pro MIŞCARE”.

„Ne propunem că prin acţiunile din acest an să popularizăm stilul de viaţă activ şi sănătos în detrimentul sedentarismului. Promovăm competiile pentru amatori şi poveştile unor oameni obişnuiţi care includ sportul în activitatea zilnică”, a afirmat Olaru Mircea, Brand Manager ProSPORT.

Ultimele noutăţi despre ProSport cu bicicletă la mare pot fi aflate şi de pe pagina de Facebook.

„ProSport cu bicicletă la mare” este un eveniment cicloturistic organizat de ziarul ProSport alături de Asociaţia Bate Şaua să Priceapă Iapa, Echipa de PR şi Enjoy Transylvania.

Parteneri media: Descoperă.ro, MBIKE, Adrenallina.

Pentru detalii şi înscrieri accesaţi pagina www.cubicicletalamare.ro.

beatrice@echipapr.ro

http://www.echipapr.ro

Sursa foto: cancan