Pump Shop – concept store dedicat artei manufacturii de biciclete

Primul concept-store dedicat bicicletelor premium s-a deschis la sfârșitul săptămânii trecute, în București. Pump Shop este un magazin exclusivist ce se adresează pasionaților de biciclete și celor care prețuiesc detaliul și minuțiozitatea realizării fiecărei piese în parte.

Magazinul distribuie în premieră în România branduri de biciclete celebre din Italia sau în Danemarca, țări cu tradiție în producția și cultura velo. Cadrele și biciletele sunt reprezentate de brandurile Avenue, Cinelli, Dodici, Milani, MBK, Taarnby și Taurus. Segmentul de piese și componente este susținut de cele mai fiabile firme din domeniu precum Columbus, Miche, Victoire, Dodici și Cinelli.

“Pump este un brand creat din pasiune şi dragoste pentru biciclete, pentru design. Este un brand menit să susţină şi să promoveze arta manufacturii de biciclete, să celebreze lucrul bine făcut.” a declarat Bogdan Bot, propietarul Pump Shop.

“Aici este locul în care pasionații de biciclete își pot construi o bicicletă unică, personalizată, construită din branduri de renume, o bicicletă care va va avea relevanță și peste 50 de ani.”

Magazinul este completat de un atelier ce joacă rolul de service pentru cei care doresc repararea sau îmbunănătățirea propriilor biciclete.


Mai mult, în atelier pot fi create biciclete pe comandă. Clienții pot asista la producția lor, așezați pe canapea, bucurându-se de o cafea și ascultând poveștile tinerilor de la Pump despre istoria fiecărei piese și brand care vor marca într-un final o bicicletă unică, handcraft.

Brandurile aduse la Pump Shop au o tradiție îndelungată și sunt respectate de către cei mai mari cicliști din lume: Milani produce biciclete din anul 1927 iar Taurus din 1908. Prețul unei biciclete variază între 2000 Lei și 35.000 de lei. Bicicleta Maserati, produsă în colaborare cu Milani este realizată doar pe comandă, este livrată în  60 de zile iar prețul ei poate ajunge chiar și la 7200 Euro. Anul acesta va fi lansat și modelul Aston Martin.

Pump Shop este situat pe strada 11 iunie nr. 50, în imediata apropiere a clubului Fabrica.