Raluca Lazarut and Boutique Concept 52!

In urmã cu câteva zile m-am întâlnit cu frumoasa Raluca Lãzãrut în Centrul Istoric din capitalã, si mai exact pe Strada Lipscani nr. 52 la magazinul Boutique Concept 52, unde am admirat creatiile vestimentare ale unor designeri români si italieni!

Raluca lumineazã încãperea în care se aflã si o inundã cu o energie pozitivã si  multe zâmbete! Raluca practica Yoga, iar rezultatele acestei practici sunt vizibile atat prin energia pe care o emana cat si privindu-i trupul armonios!

Impreuna cu Raluca am admirat articolele de vestimentatie cat si incaltamintea celor de la Mineli! Atentia noastra s-a oprit asupra a doua rochii, prima semnata Silvia Terziu, de culoare neagra cu aplicatii de margele cusute manual!

Cea de-a doua rochie este creatia Norinei Stoica care a reusit sa imbine stilurile rock, punk si romantic folosind fragilitatea tulului si insertii de piele, rezultatul fiind o rochie baby-doll foarte sexy&chic!!! Impreuna am decis ca aceasta este optiunea cea mai corecta pt evenimentul ce va avea loc saptamana aceasta, in cadrul caruia Raluca va avea un rol important, insa mai multe detalii si poze despre acest eveniment o sa va povestesc data viitoare ;)

Multumim Boutique Concept 52!

GIVE A GIRL THE RIGHT SHOES AND SHE CAN CONQUER THE WORLD! Marilyn Monroe

FASHION FADES, STYLE IS ETERNAL!YSL