Răsfăţ urban cu Gett’s

După ani de “cercetări” în domeniul frumuseţii, specialiştii GETT’S au găsit reţeta frumuseţii şi a tinereţii veşnice: produsele Fudge şi Skeyndor, destinate femeilor şi bărbaţilor care ştiu să aleagă produse non-invazive şi adaptate fiecărui tip de piele!

Fudge, brandul profesional de îngrijire a părului înfiinţat în Australia în 1991, s-a remarcat de-a lungul timpului prin identitatea sa urbana şi neobişnuită, care îl face să fie preferat mai ales de segmentul clienţilor tineri ai saloanelor de înfrumuseţare din întreaga lume.

Pentru că ai nevoie mereu de produse care să te facă să te simţi specială şi unică, Skeyndor cauta să găsească formule noi şi inovatoare, bazate pe ingrediente de origine naturală sau inspirate de chirurgia estetică. Dintre acestea, cele mai reprezentative sunt apa termală din masivul Sallies- de -Bearn, extractul din venin de viperă, hamamelisul şi vitamina C de origine vegetală.

Pentru că nevoile noastre sunt în continuă schimbare, la aceste game se adăugă recent lansatele liniei Dermapeel şi Urban white-destinate tratamentelor de dermabraziune cosmetică şi de albire a tenului, produse de machiaj profesional şi de camuflare, precum şi gama de suplimente alimentare, ce vin să susţină din interior frumuseţea şi sănătatea pielii, precum şi să potenţeze rezultatele obţinute cu ajutorul tratamentelor în salon.