Reduceri de până la 44% la Târgul de Turism al României

Aerotravel Lufthansa City Center participă la Târgul de Turism al României 2012 cu pachete de călătorie unice şi reduceri de până la 44% la produsele proprii. Târgul şi-a deschis porţile ieri şi se va desfăşura la Romexpo până duminică, 18 martie.

Aleea Aerotravel situată în pavilionul C, 2-5, îşi aşteaptă vizitatorii cu oferte speciale concepute pentru perioada târgului. Astfel, toţi participanţii la târg vor avea ocazia să afle informaţii despre principalele pachete şi destinaţii Aerotravel: insula Skiathos, Croaţia şi Muntenegru, croaziere de lux, circuite exotice India, Bali, Mexic, Kenya&Tanzania&Zanzibar, India&Nepal, Thailanda&Cambodgia, dar şi să achiziţioneze pachetele de călătorie la preţuri reduse.

 “Toate ofertele de la târg vor beneficia de preţuri speciale, dar cele mai importante reduceri se vor aplica la produsele proprii comercializate prin tour operatorul nostru, Fabrica de Vacanţe. Insula Skiathos este un bun exemplu în acest sens. Avem exclusivitate pentru această destinaţie, iar în perioada târgului oferim o reducere de până la 44% la acest produs” declară Ema Condurache, marketing manager Aerotravel Lufthansa City Center.

La standul Aerotravel de la Târgul de Turism al României vizitatorii au ocazia şi să-şi expună propriile fotografii de vacanţă şi să câştige premii. Toate fotografiile înscrise în expozitie, direct la stand, sau pe pagina de Facebook Aerotravel, participă la o tombolă cu premii de vacanţă: geantă de voiaj Lamonza, costume de baie Triumph şi seturi de protecţie solară Piz Buin. Mai multe detalii  despre campanie sunt oferite direct la standul de la Romexpo sau pe pagina de Facebook Aerotravel http://www.facebook.com/aerotravel.ro

Târgul de Turism al României va reuni peste 200 de participanţi pe o suprafaţă totală de 15.000 mp. Programul de vizitare al expoziţiei este urmatorul: 15 – 17 martie 2012 între orele 10.00 – 18.00; 18 martie 2012 între orele 10.00 – 16.00.