Resetează-ți metabolismul în această vară

13532754_1196082423746068_6370333859251845849_n

Vara este anotimpul potrivit pentru a începe un program de detox și a-ți reseta metabolismul printr-o pauză de la alimentele procesate. Cleanse-urile super nutritive Cold Pressed Juicery, cu 4 programe diferite, fiecare de 1, 3 sau 5 zile, cu 6 sucuri/zi și o selecție mare de ingrediente cresc nivelul de energie, îmbunătățesc sistemul imunitar, contribuie la redobândirea strălucirii pielii și ajută la pierderea în greutate.

 „La Cold Pressed Juicery este foarte important pentru reușita programului de detox, să ajungem să cunoaștem stilul de viață și preferințele alimentare ale clientului. Suntem diferiți, avem obiceiuri alimentare, gusturi și niveluri de activitate distincte, astfel, și programul de cleanse va fi personalizat, creat în funcție nevoile fiecăruia dintre noi. Am dezvoltat combinațiile de sucuri cu ajutorul unei renumite nutriționiste, scriitoare și medic naturopat din Australia, Lisa Guy”, declară Amra Makarevic, fondatoare Cold Pressed Juicery.

CLEANSE BASIC & INTERMEDIATE este un program pentru începători, cu mai multe fructe pentru un plus de dulceaţă. Această detoxifiere de bază este ideală pentru oricine care nu a încercat încă o curăţare de detoxifiere, conținând sucuri şi suplimentele de super alimente care sprijină detoxifierea ficatului, pentru a ajuta curăţarea toxinelor din corp cât şi o digestie sănătoasă.

CLEANSE ACTIVE este recomandat celor care fac sport des. Sucurile şi suplimentele de super alimente utilizate în această curăţare furnizează elementele nutritive importante care ajută la refacerea electroliţilor, creșterea nivelului de energie şi de vitalitate, îmbunătățirea rezistenţei şi performanţelor fizice. Combinaţiile de sucuri au ca rezultat o curăţare mai blândă şi mai bogată în calorii pentru a face față antrenamentelor.

CLEANSE SKIN CLEARING este o curățare care ajută la îmbunătăţirea culorii tenului, reducerea acneei şi sprijină lupta contra radicalilor liberi dăunători. Sucurile şi suplimentele de super alimente din acest program de detox vor furniza importante elemente nutritive cum ar fi vitamina C, A, şi antioxidanţi, pentru a ajuta la îmbunătăţirea reînnoirii celulelor tenului şi a producţiei de colagen şi de elastină.

Programele de detox Cold Pressed Juicery  pot fi achiziționate online http://coldpressedjuicery.co/cleanse-urile-cpj/.

Despre Cold Pressed Juicery

Amra Makarevic, fondatoarea Cold Pressed Juicery, s-a născut în Bosnia, iar în timpul războiului s-a mutat în Australia. A făcut facultatea la Sydney, în 2009 a plecat la Londra, unde l-a întâlnit pe viitorul ei soţ, un român. Atunci ea a decis să se mute în Bucureşti, iar din cauza unor probleme de sănătate a revenit la stilul de viaţă din Australia şi a decis să pună bazele afacerii Cold Pressed Juicery,  o companie care produce sucuri naturale, presate la rece, nepasteurizate, 100% raw. Misiunea Cold Pressed Juicery este de a crește nivelul de conștientizare a importanței unei nutriții sănătoase prin programe de cleanse, superfoods, fructe și legume proaspete transformate în sucuri naturale. Cold Pressed Juicery este o companie dedicată producerii și oferirii celor mai bune produse naturale, nepasteurizate, protejând în același timp natura și mediul înconjurător.

Mai multe detalii pe Facebook și Instagram.