Robbie Williams a devenit tată

Cântăreţul britanic Robbie Williams a anunţat, marţi seară, pe blogul personal şi pe Twitter, că a devenit tatăl unei fetiţe, care va fi botezată Theodora Rose.

 

 

Ayda Field, soţia starului în vârstă de 38 de ani, a născut în noaptea de luni spre marţi primul copil al cuplului, scrie Daily Mail.

„Slavă Domnului, este Theodora Rose Williams, alintată Teddy… Copilul, mama şi tata sunt toţi bine. Vă mulţumim pentru toate urările”, a scris Robbie Williams.

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007. Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That.

Robbie Williams a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

 Robbie şi Ayda s-au căsătorit în august 2010 în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles.

Sursă: Mediafax