Salt Restaurant – Grand Opening

Restaurant Salt –un concept ce cinsteşte versatilitatea artei culinare va fi deschis publicului pe data de 14 martie 2003

Noul restaurant încântă prin flexibilitatea şi accesibilitatea în spiritul cărora a fost conceput meniul în specific internaţional, o paletă culinară ce recomandă Salt atât pentru întâlnirile formale, cât şi pentru cele degajate.

Meniul celebrează prin varietate cele mai populare specialităţi ale bucătăriilor italiană şi americană, propunere completată de diverse creaţii culinare inspirate de aroma şi versatilitatea cărnii de pui, vită sau peşte.

Conceptul sub care a luat fiinţă restaurantul Salt este întregit de o patiserie proprie, ce va oferi totodată pâine realizată din diverse varietăţi de făină pentru multiple necesităţi dietare.

Restaurantul Salt îşi va deschide porţile în prezenţa unui număr însemnat de vedete şi persoane publice. Invitaţilor le este pregătită o scurtă sesiune de live cooking şi o degustare a meniului.

Noul restaurant este localizat pe Şoseaua Nordului nr 1, adresă la care funcţiona conceptul Bonton.