Simte energia cu noua gamă de produse de îngrijire personală Radox

Radox este un nou brand de produse de îngrijire personală disponibil acum și pe piața din România.

Povestea brandului a început în 1908 în Anglia. Încă de la lansare, secretul brandului a constat în expertiza combinării ingredientelor naturale (plante și minerale) obținând astfel produse care relaxează corpul, revitalizează mintea și ajută la inducerea unei stări de calm.

Gama de produse include geluri de duș energizante (Invigorate și Refresh), geluri de duș relaxante (Soothe și Relax), gel de duș pentru bărbați ( Radox for Men), două variante de spumă de baie (Sleep Easy și Relax) și săpun lichid antibacterian (Clean & Protect, Clean & Moisturise și Clean & Refresh).

Produsele Radox conțin ingrediente inspirate din natură, atent alese: lavandă, mușețel, floare de nufăr, lămâie verde, vanilie, iasomie, ulei de citrice, ulei din arbore de ceai, ulei de jojoba, coriandru, mentă, ghimbir, ale căror parfum ajută la echilibrarea stării de spirit.

Fie că alegi să folosești una dintre variantele de gel de duș, spumă de baie sau săpun lichid, vei resimți efectele benefice ale sărurilor și uleiurilor esențiale.