Stop celulitei!

Celulita nu vrea să dispară? Nu te descuraja! Vara aceasta Weleda ți-a pregătit combinația ideală împotriva celulitei: pachetul anticelulitic cu mesteacăn bio și ruscus (ghimpe)!

Kit-ul complet de îngrijire conține Loțiunea de duș exfoliantă cu mesteacăn, Uleiul anti-celulită cu mesteacăn și un cadou din partea Weleda : perie de masaj & borsetă transparentă!

Extractele de frunze tinere de mesteacăn bio și ghimpe au efecte puternice de detoxifiere și drenaj, iar rezultatul este o piele mai fermă și mai netedă în numai 4 săptămâni! Printr-un masaj regulat cu uleiul anti-celulită cu mesteacăn și peria specială de masaj de la Weleda, se elimină  cu ușurință excesul de toxine.

Bogat în ingrediente prețioase ca uleiurile de jojoba, de caise și germeni de grâu, Uleiul anticelulitic de la Weleda hrănește, hidratează și ajută pielea să își recapete elasticitatea și frumusețea naturală.

Pentru un efect de tonifiere optim, aplicați uleiul anti-celulită cu mesteacăn prin mișcări circulare de masaj la nivelul coapselor, șoldurilor și sezutului.  Pentru rezultate de lungă durată, aveți nevoie și de o alimentație corectă și un pic de mișcare în fiecare zi!

Uleiul anti-celulită cu extract de mesteacăn lansat de Weleda a fost considerat cel mai de succes produs introdus pe piața cosmeticelor naturiste din Europa, în anul 2004!

Pachetul este disponibil la www.miobio.ro.