Sudocrem – ȋngrijeşte şi previne iritaţiile de scutec

Iritațiile de scutec reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme dermatologice ale bebelușilor, manifestându-se prin înroșirea și iritarea pielii în zona scutecului. În cazuri mai severe, pot apărea eroziuni ale pielii, existând chiar posibilitatea dezvoltării infecțiilor bacteriene. 

 

Cauzele apariției iritațiilor de scutec sunt diverse, contactul prelungit al scutecului murdar cu pielea bebelușului sau interacțiunea urinei cu fecalele de interacțiunea urinei pot determina iritatea pielii în zona scutecului. De aceea, este foarte importantă prevenirea apariției iritațiilor de scutec, recomandându-se mămicilor:

– Să lase fundulețul bebelușului descoperit cât de des posibil.

 – Să schimbe scutecul frecvent, astfel încât pielea sensibilă a copilului să nu aibă contact prelungit cu scutecul murdar.

 – La fiecare schimbare a scutecului, zona trebuie curățată foarte bine, îndepărtând toate resturile de urină și fecale.

 – Să utilizeze un produs special destinat îngrijirii și prevenirii iritațiilor de scutec la fiecare schimbare a scutecului, pe pielea curată și uscată.

 

Datorită ingredientelor active pe care le conţine, crema hipoalergenicǎ Sudocrem® ȋngrijeşte eficient iritaţiile de scutec, calmeazǎ senzaţia de disconfort şi stimuleazǎ procesul de regenerare a pielii. Sigur şi bine tolerat de pielea sensibilǎ a bebeluşilor, Sudocrem® are o bază impermeabilǎ care formează o barierǎ protectoare, ȋmpiedicând agenţii iritanţi, precum urina şi fecalele, sǎ intre în contact cu pielea.

Utilizat la fiecare schimbare a scutecului, Sudocrem® previne apariţia recidivelor. Pentru rezultate optime, este foarte importantǎ aplicarea corectă a produsului Sudocrem® pe suprafaţa pielii, într-un film subţire, translucid, evitând aplicarea unei cantitǎţi excesive de produs.

Zi de zi, Sudocrem® ajutǎ mǎmicile sǎ ofere ȋngrijirea delicatǎ şi protecţia eficientǎ de care are nevoie pielea bebeluşului!

Sudocrem este un produs cosmetic. Citiţi cu atenţie informaţiile de pe ambalaj.

Disponibil ȋn farmacii. 60 g, 125 g, 250 g