Un ritual în trei paşi, gustul verilor răcoroase!

Ştiai că doar din cafea solubilă îţi poţi prepara un pahar de frappé la tine acasă? Vara asta, NESCAFÉ Brasero îţi dezvăluie reţeta adevăratului frappé care te va energiza şi revigora atunci când temperaturile sunt prea ridicate.

Shaker-ul, paharul, cafeaua preferată şi cuburile de gheaţă sunt aliaţii cu care îţi poţi pregăti un frappé savuros cât ai clipi.

Pune în shaker prima parte din ingrediente: 3 linguriţe de cafea şi 2 linguriţe de zahăr. Nu uita de apă – pentru început doar 2 degete/40ml şi 3 cuburi de gheaţă să te răcorească.

Amestecă bine conţinutul din shaker aproximativ 30 secunde.

Toarnă conţinutul din shaker în paharul special de frappé adăugând restul de apă (aprox 80ml) şi completându-l cu lapte în funcţie de preferinţă (până la 250ml).