Urban Oriental – noua colectie Meli Melo

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii şi accesorii fashion din România, lansează cea mai nouă colecţie – Urban Oriental – inspirată de contrastele dintre Est si Vest, dintre vechi si nou, dintre clasic si opulent.

A1 

Urban Oriental se adresează, în mod special, femeilor active, fashionistelor, mereu ancorate in tendintele actuale, care nu rateaza niciun eveniment pentru a se accesoriza indraznet si pentru care o noapte in club reprezinta catwalk-ul puternic luminat, al stilului ei.

Nuantele predominante ale colectiei Urban Oriental sunt cele de negru, albastru electric, verde indraznet, alături de nuante metalice, argintiu si auriu. Detaliile din satin, piele, dar si elemente metalice, în combinatie cu insertiile din material textil, cum sunt ciucurii, dar si formele de evantai si dragonii din traditia chinezeasca, sunt elemente definitorii ale celei mai noi colectii.

A2

În ceea ce priveste cerceii si colierele, piesele din noua colectie sunt statement, fiind realizate pe baza unor combinatii de materiale ce îmbină frumusetea metalelor aurii stralucitoare sau a celor cu aspect vintage cu cea a pietrelor masive, aplicatiilor in culori contrastante si a insertiilor de ciucuri negri din material textil, traditional- orientali.

Formele, aplicatiile florale si cele masive, de culoare, cat si detaliile atent lucrate fac din acestea, piese dupa care se vor intoarce capete.

Bratarile cat si inelele Urban Oriental, realizate din lanturi si metale aurii stralucitoare, prezinta aplicatii din randul elementelor reprezentative ale Orientului: stelute, evantaie, ciucuri sau banuti purtatori de noroc.
Bratarile sunt deasemenea bijuterii statement, pe care orice fashionista trebuie sa le asorteze tinutelor tematice, in acest sezon.

A3

Noua colectie propune genti in care se imbina design-ul oriental, cu aplicatiile metalice, tinte, dar si plicuri elegante, aurii, cu ciucuri orientali, aplicati. Urban Oriental pastreaza formele drepte, iar culoarea predominanta este negrul. Formele geometrice râmân în trend si pentru această colectie, iar plicurile sunt vedete.

Esarfele cu design oriental sunt elemente reprezentative ale sezonului. Imprimeuri orientale, texturi fine, delicate esarfele cu imprimeu floral si franjuri, sunt must-have.

A4

Urban Oriental te introduce intr-o lume plina de stil, de neprevazut, de contraste intre nou si vechi, lumini si umbre. Traieste spectacolul vietii de noapte din Shanghai, acum mai aproape decat ai fi crezut!

Noua colecţie Meli Melo Paris este disponibilă în cele 41 de magazine din reţea, atât în România, cât şi în Bulgaria sau Republica Moldova, dar si online pe www.melimelo.ro , începând cu 6 noiembrie, 2013.